keskiviikko 29. elokuuta 2012

Beacon Hillin esittely

Nyt ensimmäinen kirjoitus tähän nukkekoti-blogiin! Nimen valinta oli haas-ta-va. Halusin ehdottomasti, että nimi on jotenkin tekemisissä Twin Peaksin kanssa, koska se on parhain tv-sarja ikinä! Ja nimihän jäljittelee nyt Laura Palmerin salaista päiväkirjaa "The secret diary of Laura Palmer".


Tämä ei ole nyt se ensimmäinen oivallus nimestä, mutta se jääköön salaisuudeksi, koska ehkä käytän sitä joskus jossain toisessa blogissa :o) Profiilini kautta löytyy myös 3 muuta blogiani, mutta niiden päivittämiset on nyt olleet jo hetken tauolla.

Olen jo kerran aiemmin vuosia sitten innostunut suuresti nukkekodeista, mutta silloin en vielä tullut hankinneeksi taloa. Mutta tämän vuoden keväällä se sitten iski jostakin, nukkekotikärpänen. Ja päädyin Pienen nukkekotikaupan sivuille ja sitten vain Poks olin tilannut Beacon Hillin! Ja sitten se olikin yhtä odotusta pari kolme viikkoa, kunnes eräänä päivänä talo oli tullut läheiseen postiin. Paketti oli huisin iso ja painoakin taisi olla 23 kiloa. Mutta eihän se painanut mitään vaikka joutuikin kantamaan jonkun matkan päästä kadulta ;o) Tässä kuvia paketista ja hiukka jo levyjen ja osien kanssa askartelusta.


Tässä ensinäkymä paketista:


Tuikitärkeä neuvo :o)


Leikkasin kaikki kattopaanut irti yhdellä kertaa. Samoin ulkoseinän laudoituksen. Siinä oli kyllä monen tunnen homma!

Rungon tekeminen oli välillä aika taiteilua.


Suurensin oviaukot ja ostin Minimaailmasta tällaiset peiliovet taloon. Vähän joutuu laittamaan lituskaa pielilistojen alle, koska talon seinät ovat vain 3 mm paksuja.

Talon rakentaminen on ollut katkolla nyt noin kuukauden ajan, kun olin kotimaisemissa lomailemassa. Mutta eiköhän taas kohta ala tapahtumaan. Niin, ja onhan tuota tullut hiukka tehtyä huonekaluhankintoja lomankin aikana ;o) Lopetan tämän päivityksen tähän, mutta mahdollisesti uusi tulee jo illemmalla.
2 kommenttia:

  1. Vau.. mulla tulis kyllä paniikki jo pakettia aukaistaessa.. mikä määrä liikkuvia osia :) :)

    Muistan kun siskon kanssa kasottiin Twin Peaksiä aina hiukset pystyssä :) Se oli NIIN jännä...

    VastaaPoista
  2. Nyt talo nököttää pöydällä ja ei saa mistään kiinni. Kun ei oikein tiiä mitä tekis. Ikkunoissa on ihan järettömästi osia. Ja ne kaikki pitäs maalata etukäteen, ennenku kiinnittää. Ja kun se ei ole pelkkä 1 väri vaan 3 eriä niin... :)
    Twin Peaks on jännä ja niin mystinen ja kaikenkaikkiaan yliluonnollinen... Mutta niin Kiehtova... Niihin maisemiin kun vielä kerran pääsis käymään :)

    VastaaPoista